vrijdag 31 mei 2013

Revenge of the tuinkabouters

Ikea Dwarf Napoleon Funny Bonaparty Horse
Meubelwinkel Ikea heeft tientallen klachten gekregen over een reclame met gewelddadige kabouters. In die reclame komen tuinkabouters in opstand tegen de nieuwe meubels in de tuin. De klagers vinden de kabouters te gewelddadig. (bron: NOS)
Gewelddadige tuinkabouters. Ja hoor. "Wat als onze kinderen bang worden voor tuinkabouters? Dan kan ik mijn achtertuin nooit meer veranderen in een kitscherige Efteling," aldus helemaal niemand. Agressieve kabouters bestonden vroeger ook al. Napoleon is in dit geval niet boos omdat zijn land wordt ingenomen. Nee, de Keizer is gewoon boos omdat hij de bui al ziet hangen van het geringe aantal schroefjes dat erbij geleverd wordt.

Zijn er überhaupt nog mensen die tuinkabouters kopen? Zijn tuinkabouters tegenwoordig niet even populair als rugtassen in Boston? Daarnaast is het overduidelijk dat Michael Bay zich niet bemoeid heeft met de uitvoering. Kabouters die ontploffen door een digitaal straaltje water. Kom op Ikea. Kabouter Bonaparte en zijn leger hadden wel wat meer aandacht mogen krijgen. Ik zou deze reclame in ieder geval terugtrekken. Napoleon reed namelijk op paardenvlees.

Bekijk hier de commercial:




Geen opmerkingen:

Een reactie posten