vrijdag 14 juni 2013

Food Fight!

De Australische premier Julia Gillard is boos over het menu bij een diner van een oppositiepartij. Op de kaart stond onder meer 'Julia Gillard Kentucky Fried Quail - Small Breasts, Huge Thighs & A Big Red Box' op de kaart, oftewel kwartel met kleine borsten, dikke dijen en een grote rode doos.
Het etentje was bedoeld om geld in te zamelen voor de Liberalen. Gillard noemde de naam van het gerecht in een reactie "walgelijk seksistisch". Volgens de premier heeft de liberale partij geen respect voor vrouwen. (NOS)
Geert Wilders schotel zuurkool islam moslim haat

Geen respect voor vrouwen? Dit laat toch gewoon zien hoe graag ze hun tanden in haar dikke dijen willen zetten? Doe toch niet zo aangebrand joh. Zo'n menukaart is hilarisch. Zouden ze in Nederland ook moeten doen. De Geert Wilders schotel. Een chaos van rauwe zuurkool bovenop een bedje van flauwe Nederlandse aardappelen. Nee, dit is zeker geen import. 'Wat voor vlees zit daarbij?' 'Oh, is lam.' Zo raar zal het in ieder geval niet zijn. Wilders heeft namelijk al vaker voor het gerecht moeten staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten