maandag 3 juni 2013

Rijk, dom.


De koper van een lot waarop twee weken geleden in de Verenigde Staten 590 miljoen dollar viel, heeft zich vooralsnog niet gemeld om zijn prijs op te halen. In Zephyrhills (Florida), de plaats waar het lot werd verkocht, is het de 'Talk of the Town': is de winnaar het lot misschien kwijtgeraakt? (NOS)

Holy shit. 590 miljoen dollar. What's up met die jackpot prijzen? Loterij winnaars hebben tegenwoordig meer nullen op de bank dan een Jensen aflevering. En dan kom je als winnaar niet eens opdagen. 'Bedankt mam, dat je mijn broek heb gewassen zonder de inhoud van mijn zakken te checken.' Het zal je maar gebeuren. 'Ach zoon, je woont in Zephyrhills. Dit is je lot. En nou opkrassen.'

Begin dit jaar is een loterijwinnaar in Chicago nog in koele bloede vermoord. Hij ging er met het bedrag van 425.000 vandoor en werd vergiftigd. Hoe wil je in vredesnaam 590 miljoen undercover houden? Je hebt bedragen die je simpelweg een gemakkelijk leven bieden en je hebt bedragen die je aansporen tot de levensstijl van Lindsay Lohan. Ach ja, eerst zien wie de prijs komt ophalen. Ondertussen houden we in de gaten voor wie Yolanthe Wesley aan de kant schuift.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten